tiistai 8. toukokuuta 2012

Terassituolien pehmusteet


Uudet kesäkalusteet ovat istuneet tuossa terassilla nyt parisen viikkoa, ja vihdoinkin olen saanut valmiiksi niihin suunnittelemani pehmusteet. Ne eivät toki ole yhtä monimutkaisesti ommeltuja kuin kaupasta ostettavat valmispehmusteet, mutta sainpahan ainakin valita itse kankaan: kostean pyyhkimisen kestävää markiisikangasta, mikä on ehdoton valinta lapsiperheeseen!

En sitä paitsi löytänyt kaupoista sopivan kokoisia ja vähänkään siedettäviä pehmusteita, vaikka aluksi kyllä etsin. Penkkiin (50x150cm) ei löytynyt lainkaan pitkää pehmustetta valmiina, enkä halunnut siihen kolmea 50x50cm patjaa. Kaiken kukkuraksi ne harvat 50x50cm valmispehmusteet, jotka onnistuin jostain löytämään, olivat aivan hirvittävissä kuoseissa - tai vaihtoehtoisesti sikahintaisia. Nämä itse tehdyt eivät tulleet ainakaan kalliimmiksi! =) Tilasin vaahtomuovin Vormusta kohtuuhintaan mittatilaustyönä. Kankaan suun kiinnitys vetoketjun sijaan tarranauhalla.

Nyt vain odottelemaan niitä lämpimiä kelejä, jotta päästään testaamaan kalusteet ruokailukäytössä! ;)4 kommenttia:

 1. Kyllä minä tuota sanoisin nopeaksi toiminnaksi! Hyviltä näyttävät, toivottavasti myös tuntuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kangas on vielä hiukan ryppyinen - en ikinä jaksa silittää mitään! :D Mutta kaipa se käytössä oikenee. Tuntuvat oikein mukavilta, kiitos! ;) PS.Soitin sinne Vormuun niiden pehmusteiden perään. Ne sai hakea vasta seuraavan viikon keskiviikkona, joten turhaanpa stressasin silloin kun kävit... ;)

   Poista
 2. Hei , mun pitäisi alottaa sama projekti, mutta ei vaan saa aikaiseksi :P joten kuitenkin tässä nyt käy niin että mä haen ne pehmukkeet kaupasta :D mulla ois kyllä toi vaahtomuovikin valmiina(Ellan entinen patja ).
  Miten ihmeessä sä osaat tehdä noin siistit ??!! päästätkö menemään ihan peruskoneella vai onko sulla jo saumuri ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, jos sen saumurin jonain kauniina päivänä saisi! Just tuossa selailin netistä niitä, eivätkä ole ihan ilmaisia... joten aivan tavallisella, vanhalla perustoiminnot (halutessaan) omaavalla Singerin koneella puksutan. :) Suoraa ommelta, sen osaan jopa minä! :D

   Poista