torstai 1. maaliskuuta 2012

Amigurumi-kissa (tai jotain sinne päin)


Jipii, vihdoinkin pikkuprojektini "kultainen kissa" on valmis. Tosin siitä taisi tulla hieman vähemmän hohdokas kuin nimensä antaa ymmärtää. Meidän neidit olivat siihen kuitenkin ihan riittävän ihastuneita, joten olen ihan hyvillä mielin lopputuloksesta.


Kuten aikaisemmassa postissa jo mainitsinkin, lankaa oli yllättävän haastava virkata. Merkkiäkään en tiedä. Virkkuukoukun koko oli 3,5. Se on toki hiukan liian iso virallisiin amigurumimittoihin nähden, mutta koska en omista sopivaa koukkua, tämä sai kelvata.
Viimeistely oli hankalin vaihe. En oikein osaa liittää virkattuja osia toisiinsa kauniisti. Etenkin korvat näyttävät lähinnä hiirenkorvilta, mistä kultainen kissani on edelleenkin hieman näreissään. :) En voinut myöskään käyttää Tiimarista ostamiani muovisia tekosilmiä, koska nuorimmainen lapseni olisi siten tukehtumisvaarassa. Sen vuoksi silmät ovat nyt elottomat lankasilmät - mutta ei sekään lasteni ihastusta vähentänyt.Nyt takaisin kutomaan slipoveria miehelleni. (Pelkään, että siitä tulee ikuisuusprojekti!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti